Mijn auto chippen krijgen om te werkenOnze lijst wordt veelvuldig bijgewerkt betreffende nieuwe modellen. Vanwege dit grote reeks tuning-bestanden het wij geregeld ontwikkelen mag dit echter voordoen dat wij nog niet alle modellen en motoren voor BMW in onderstaande lijst beschikken over opgenomen. In dit geval u dan ook dit ontwerp van BMW dat u zoekt ook niet ziet, neemt u dan ook dan contact met ons op.

Naast chiptuning via kenveldoptimalisatie bestaan verder de gelegenheid teneinde een ECU “voor de gek te behouden” met ons zgn. “Powerbox”. Die powerbox is tussen de zenders en de ECU geplaatst, en geeft op die manier overige informatie tot het motormanagement via dan de zenders zelf aanduiden.

Hetzelfe geldt wegens een uitgebreide garantie van de motor, het motormanagement en het differentieel. Daarnaast kan zijn er ons 30 dagen bedrag retour garantiebewijs voor iedereen die betreffende testen houdt en het andere rijplezier zonder stress willen evalueren.

Middels het herprogrammeren aangaande een software in een ECU mogen we de auto op uw wensen afstellen. Hetgeen we doen kan zijn zeker maatwerk tuning afleveren wegens de Mercedes.

Stage 1 chiptuning is een fundering optimalisatie welke we dit Meer over de auteur meeste toepassen. De vermogentoename staat zo binnen een veilige normen voor ons Stage 5 tuning en geeft ons bijzonder uitstekende prestatiewinst.

Maarre… zit met name tussen een oren he…. Geeft verder dergelijke dwaze verhalen op verjaardagen, vertegenwoordigertje welke onverwachts 300+ PK’s uit z’n Volvo S60 haalt en zo :)

zou hem tevens gaarne laten chippen maar mijn vraag was ofwel iemand het model weet bezit laten chippen en voor die chiptuner je het dit best kan doen.

Een gabber betreffende me bestaan audi A6 is ook gechipt, in elke versnelling is hij eerder in dit optrekken, zal zelfs ons weinig eerder en je verbruikt ook niet niet zo doch je verbruikt identiek maar trekt wel eerder op en dergelijke.

Daar auto fabrikanten ook niet voor ieder type ons andere motorfiets kan ontwikkelen produceren ze één motorfiets vanwege al die modellen.

mijn broer heeft een mondeo tdci 130pk laten tunen tot 155 pk, binnen enkele maanden zat hij met pech voorbij de weg… , moest hij zijn injectoren vervangen

artikel aan chiptuning waarin behoorlijk helder is uitgelegd hetgeen daar geberut en waarom het ingewikkeld is om dit echt te verrichten.

Je kan jouw auto zeker ook weer bijzonder eenvoudigweg standaard maken. Sommige tuners bezorgen ook ons toestel waarmee Lees hier meer jouw zelf een software kan inladen.

Uiteraard om terug te komen op de vraag ‘Bezit chiptunen zin?’. Voor standaard atmosferische motoren kan zijn dit belang startpagina met louter chiptunen twijfelachtig.

Ditzelfde mag jouw bij oudere turbodiesels bereiken via betreffende de hand de wastegate open te draaien en de dieselpomp anders af te stellen. Chiptunen kan zijn nauwelijks groene magie uiteraard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *